QKCSAISH
QKCSAISH mbeshtet Ministrine e Shendetesise ne zbatimin e strategjise nacionale shendetesore afatgjate
Si te mbrohemi nga koronavirusi
Si te mbrohemi nga koronavirusi
Maska ime te mbron ty; Maska jote me mbron mua
Maska ime te mbron ty; Maska jote me mbron mua
2 Pril – Dita Boterore e Autizmit
2 Pril – Dita Boterore e Autizmit
7 Prill - Dita Botërore e Shëndetit
7 Prill - Dita Botërore e Shëndetit
12 Prill 2019 - Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve në Situatë Rruge
12 Prill 2019 - Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve në Situatë Rruge
7 Maj 2019 – Dita Botërore e Astmës
7 Maj 2019 – Dita Botërore e Astmës
17 Maj 2019 – Dita Botërore e Hipertensionit
17 Maj 2019 – Dita Botërore e Hipertensionit

Kontakt

Qendra Kombëtare e Cilësisë, Sigurisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore (QKCSAISH)
Rruga "Aleksandër Moisiu", 
No 80, Godina e ISHSH, Kati i Dytë, TIRANE, Albania

Mail: info@qkcsaish.gov.al

Web: www.qkcsaish.gov.al